Beeldbank, zakelijk portret of event?

Is jouw BRANDING (bijna) op orde, maar de juiste beelden ontbreken nog? Lees dan snel verder en laat mij jouw wensen weten.

 


Wil jij ook over voldoende BEELDMATERIAAL beschikken? Beeldmateriaal wat je kunt inzetten voor jouw social media, website, blogs en marketingdrukwerk? UNIEK materiaal, wat jouw SFEER uitstraalt en waarbij jij BENADERBAAR en NATUURLIJK gefotografeerd bent. Stockmateriaal kom je op meerdere websites tegen en is erg algemeen, eigen materiaal is zo belangrijk. Wil jij ook zichtbaarder zijn en gevonden worden door jouw ideale klant? Meer online bereik door mooie visuals, meer klanten, meer omzet. Lees snel verder als jij dat ook wilt, dan is dit pakket namelijk perfect voor jou.

– Kennismakingsgesprek via Skype/telefonisch of persoonlijk. Ik ben erg benieuwd naar jouw wensen en wie je bent en zo leer je mij ook gelijk kennen.

– Waar wil je de foto’s voor gaan gebruiken en welke beelden gaan we hiervoor maken? Samen stellen we de een ‘to do’ lijst op.

– Verder stemmen we de locatie, de kleding, datum en de tijd af, indien wenselijk maken we een afspraak met de visagist.

En dan is het zover. De dag van de fotosessie. Ik neem de tijd om de foto’s te maken. In een relaxte sfeer maken we de foto’s die we op onze lijst hebben staan en gaan we JOUW VERHAAL vertellen. De beelden ga ik uitwerken en deze ontvang je via een link, welke je kunt downloaden. Hier kun je 25 beelden uitkiezen en natuurlijk is het mogelijk om extra beelden af te nemen.

Klaar voor gebruik! Jij kunt jouw website weer UPtoDate maken met jouw zakelijke beelden, mooi beeldmateriaal op je website is een must om de aandacht van je klanten te houden.

 


Wil je graag een  mooi ZAKELIJK portret van jezelf?

Ook dan kan ik je helpen. Samen bespreken we wat je graag wilt uitstralen en welke foto’s we maken. Een foto die natuurlijk overkomt is de DEURBEL naar jouw bedrijf. Ik geef je aanwijzigingen en help je bij de POSES. Ik raad je aan als je alleen foto’s van jezelf wilt maken, om dan ook verschillende kleding in de foto te gebruiken. Zodat je voldoende afwisseling hebt en regelmatig wanneer jij het nodig vindt een andere foto kunt gebruiken. En dat het niet zichtbaar is voor de kijker, dat de foto’s op dezelfde dag zijn genomen. Zo bespaar je tijd en geld, want je hoeft ook niet iedere keer nieuwe foto’s te laten maken.

Je ontvangt 5 bestanden in hoge resolutie via een link die je kunt downloaden. Deze zakelijke fotosessie duurt maximaal 1 uur.

 


Heb je er weleens aan gedacht om jouw EVENT of WORKSHOP vast te laten leggen? Zo kun je een mooie impressie van deze dag inzetten ter promotie. Denk aan de sfeer tijdens het event/workshop, de hapjes en de drankjes, de actie en verbinding tussen jouw klanten en deelnemers.

Ook hiervoor help ik je graag. Wat kun je verwachten? Ik kom een dagdeel fotograferen, je ontvangt 15 foto’s in hoge resolutie via een link die je kunt downloaden met de mogelijkheid om meer beelden af te nemen.

Natuurlijk is het mogelijk meer beelden af te nemen.

Heb je vragen of wensen die hierboven niet genoemd zijn, neem dan vrijblijvend contact met mij op of vul het CONTACTFORMULIER in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

 

Natuurlijk is het ook mogelijk maatwerk te leveren.