About

Good to Meet You

Fotosessie – Jouw portret

Kun jij ook zo wegdromen in de bladen zoals Linda en Vanity Fair? Ik hou van magazines waar vrouwen helemaal op en top zijn uitgedost. Wil jij ook graag ervaren hoe het is om gefotografeerd te worden zoals in de bladen? Laten we kennis maken! Het is mijn missie om voor jou het mooiste portret te maken, wat je ooit hebt gezien. De mooiste versie van jezelf. Ik wil je laten zien hoe mooi je bent.

Laat jezelf in de watten leggen  met professionele haar- & makeup, we kijken welke kleding het beste bij je past. Tijdens de fotosessie begeleid ik je met de poses. Geniet van een hapje en een drankje, ontspan en na ongeveer twee weken laat ik je het resultaat zien tijdens de portret-reveal-bestelsessie.

Life is an awfully big adventure …

Laatste nieuws | Blog

Let’s chat

Lightcatch fotografie | Miranda Koevoets

 

 

Ik ben Miranda Koevoets, fotografe bij Lightcatch fotografie. Ik weet hoe schoonheid eruit ziet en ik zie jouw schoonheid van binnen en van buiten. Het is mijn missie om voor jou het mooiste portret te maken, wat je ooit hebt gezien. De mooiste versie van jezelf. Ik wil je laten zien hoe mooi je bent. Ik wil continue in beweging zijn met mijn fotografie en volg daarom workshops in Nederland, Parijs en Londen en online. De foto hier in beeld is een selfie genomen tijdens een 4 daagse trip naar Londen.

Ben jij klaar voor een echt portret? Dat generaties zal overleven? En waarvan jou kinderen later zeggen, mam wat mooi!

Realiseer je dat we in een digitaal tijdperk leven, we klikken maar raak en willen alles in ons leven vastleggen, maar kun je een digitaal beeld ook echt vasthouden?  Een portret aan de muur, verwerkt in een prachtig album of een foliobox. Deze prachtige producten kun je pakken en koesteren. Een portret wordt naar mate de tijd verstrijkt steeds kostbaarder. Als jouw kinderen foto’s van jou gaan zoeken, wat vinden ze dan? Hebben jullie ook een mooie gezinsfoto? Een zonder selfiestok? Ik hoor ook zo vaak, ik wil eerst afvallen, alleen de kinderen hoeven maar op de foto hoor. Maar jouw kinderen vinden het juist leuk om met jou gefotografeerd te worden.

Boek vandaag nog jouw afspraak, ik kan niet wachten jou (en je gezin) te mogen fotograferen.

 


Een VIP fotosessie begint met een kennismakingsgesprek, waarin we jouw fotosessie ontwerpen. We plannen dan de datum en bespreken jouw stijl. Op de dag van de fotosessie word je in de watten gelegd, haar- & make-up worden verzorgd door een visagiste en ik begeleid je tijdens de fotosessie met de poses. Na ongeveer twee weken, plannen we de REVEAL afspraak, dat is het moment dat ik je de foto’s laat zien en je je bestelling kunt plaatsen.

 

 

 

selfie