Powervrouw Jessica Hellemons

Fred van Leer

Interview met Powervrouw Jessica Hellemons – Shoeby

Naam: Jessica Hellemons

Bedrijf : Shoeby St. Willebrord

Al bijna 10 jaar ben ik werkzaam bij Shoeby, begonnen als verkoopster en sinds twee jaar ben ik store manager van het filiaal in St. Willebrord. Wat ik vooral heel erg leuk vind is om fans te adviseren. Ik vind het belangrijk dat mensen zich thuis voelen in de winkel. Onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers stellen we een leuke set samen, voor welke gelegenheid dan ook. Wat mij vooral aanspreekt bij Shoeby is dat het een warme familie is.

Jullie missie, alle aandacht voor de klant en hierin onderscheiden jullie zich, extreem veel aandacht voor de klant en service.  Hoe doe je dat als team?

Natuurlijk bieden we een trendy en goed geprijsde collectie, maar Shoeby onderscheidt zich vooral door extreem veel aandacht voor de klant en verbluffend veel service. Zo willen we van elke klant een ware fan maken. Of het nu in de winkel is, online of daarbuiten, wij gaan altijd een stapje verder! Alle aandacht voor onze fans. Als team zorgen wij ervoor dat onze fans zicht thuis voelen. Een lekker bakje koffie of thee met iets lekkers. Extra service is het vermaken van kleding en eventueel thuis bezorgen en het op zicht meenemen van kleding.

 

Jullie hebben onlangs jullie 10 jarig jubileum gevierd in dit filiaal. Shoeby bestaat inmiddels ruim 35 jaar. In 1981 is de eerste Shoeby winkel in Den Bosch geopend en in 2016 was de lancering van de Shoeby app. Wat een ontwikkeling! Maken veel klanten gebruik van deze app?

Er zijn steeds meer fans die gebruik maken van deze app. Deze app is een one way ticket naar een stijlvolle garderobe. Stijlvol voor de dag komen met slechts een swipe. In een handomdraai shop je favoriete items en je spaart punten op al je aankopen, die gespaarde punten worden omgezet in persoonlijke waarde cheques en nooit meer gestuntel met pasjes. Als eerste op de hoogte van de nieuwste fashion en lifestyle trends dankzij het geïntregeerde Style Magazine en de socialmedia-kanalen. En wat ook heel handig is dat wanneer je je persoonlijke Style ID invult, ontvang je wekelijks persoonijke aanbevelingen van jouw personal shopper.

Ook zag ik beautyproducten voorbij komen. Worden deze ook in de winkel gedemonstreerd?

Beautyproducten zoals een lekkere handcreme of bodycreme kunnen ook altijd getest worden in onze winkel.

 

En welke basisoutfit mag bij niemand in de kast ontbreken?

Een mooie jeans, zwarte blazer en een zwart jurkje mag niet in je kast ontbreken. Combineer dit met leuke accesoires en je hebt voor meerdere gelegenheden een andere outfit.

 

Op de website zijn diverse trends te bekijken. Wat is jouw favoriete trend van dit moment?

Dat is toch wel de Velvet.

 

Ik zie dat jullie regelmatig VIP-nights organiseren. Wat maakt zo’n avond nou een succes voor de gasten?

Bij Shoeby komen er twee keer per week nieuwe items binnen. Dat maakt het zo leuk, telkens een wisselende collectie. Bij Shoeby organiseren we kinderfeestjes, Vip-nights en sponsorevents. Een ontspannen sfeer met bijvoorbeeld vriendinnen of collega’s, onder het genot van een hapje en een drankje bij Shoeby shoppen.

 

Hoe ziet zo’n exclusief avondje shoppen er uit?

Een glaasje bubbels, lekkere hapjes, persoonlijk stylingadvies en alléén mensen die jij hebt uitgenodigd. Je mag 10 tot 20 VIPS uitnodigingen. Wordt gastvrouw/-heer van je eigen exclusieve Shoeby VIP-night!

 

Speciaal voor jou:

 

  • Een VIP-ontvangst met bubbels
  • De hele winkel voor jullie alleen
  • Een make-over voor jou of een van je vriendinnen
  • Stylingadvies van je eigen shoeby stylist: Jouw Personal Shopper
  • Geniet van bubbels & bites en goede muziek
  • En ontvang 20% korting op de gehele collectie

Meld je aan in de winkel of op www.shoeby.nl/vipavond.

En nog wat vragen voor onze Powervrouw bij Shoeby, Jessica, want we willen natuurlijk graag meer weten over jou.

Wat is jouw favoriete vakantiebestemming?

Mallorca! Heerlijk genieten met mijn gezin van zon, zee en strand.

Jurk of broek?

Mijn favoriete kledingstuk is toch wel een jurk.

Zwart of kleur?

Zwart met een touch of kleur.

 

Dank je wel Jessica voor jouw medewerking aan dit interview.

 

Wist je dat Shoeby  de award heeft gekregen voor beste winkelketen van 2018?

Ik begrijp wel waarom.

 

XOXO Miranda

http://www.shoeby.nl

http://www.shoeby.nl/vipnight

Shoeby Powervrouw