Boek jouw sessie

Want anderen zeggen

Perfect! Precies zoals onze praktijk is.

Bridget Le Comte, we zijn er zo blij mee. Perfect, zo mooi.

Precies zoals onze praktijk is.

Super

Cynthia: Miranda nu zijn we supernieuwsgierig naar de rest na zo'n mooi voorbeeld. Bedankt voor de leuke ervaring en je gastvrijheid. Tot snel! We kunnen niet wachten! Reveal: we raken niet uitgesproken over hoe mooi ze zijn! xxx

Happy feelings!

Bij Miranda ben je aan het juiste adres om een dierbaar moment vast te leggen voor jong en oud. Met een blij gevoel en dosis zelfvertrouwen verlaat je haar studio. Happy feelings!

Professioneel en ontspannen

Esmeralda: Miranda heeft oog voor details, is professioneel en weet je gerust te stellen, zodat er een ontspannen sfeer ontstaat.  De foto's zijn een perfecte vertaling van mijn wensen.

Testimonials

Wat anderen over Lightcatch zeggen | Testimonials

Wilma Buiks | Fotosessie Finette

” Miranda, jij hebt van je hobby je werk kunnen maken, hoe mooi is dat. Je doet het geweldig, je bent een prof in je vak. Als persoon ben je van jezelf heel rustig en ontspannen, je hebt lef en leuke creaties. Dit bij elkaar maakt je tot een mooi mens zowel privé als zakelijk. Wij hebben de fotosessie ervaren als rustig, ontspannen met veel gezelligheid en leuke creatieve ideeën en met ruimte voor eigen inbreng. Dit tezamen maakt het tot een perfecte sessie.

Joyce Verhulst van Kaam | Het Imagohuys

“Miranda is inmiddels mijn vaste fotograaf geworden. Iedere speciale gebeurtenis, zowel zakelijk als privé legt zij voor mij op de gevoelige plaat vast. Bij de start van mijn eigen bedrijf heb ik weer het genoegen gehad met Miranda te mogen samenwerken, dit keer een shoot voor mijn website en zakelijke presentatie. Ze luistert naar mijn wensen en zorgt ervoor dat ik me bij haar volledig op mijn gemak voel. Miranda is een fotograaf die de lat voor zichzelf en haar werk hoog legt. Ze is creatief en blijft zichzelf constant ontwikkelen op het gebied van vakkennis en nieuwe ontwikkelingen in de wereld van de fotografie, zelfs als ze hiervoor naar Parijs moet reizen. Iedereen die op zoek is naar een vakkundige portretfotograaf kan ik Miranda Koevoets van harte aanbevelen.”

 

Marieke van Nispen | De Marketingassistent

“Wat een fijne fotoshoot heb ik gehad met Miranda. Ik heb voor mijn website professionele foto’s laten maken. Miranda nam de tijd om al mijn wensen door te nemen en stelde mij op mijn gemak tijdens de fotoshoot. Ik ben ontzettend blij met de foto’s en krijg er elke keer weer complimenten over. Wil jij dus professionele foto’s en iemand die meedenkt en op de details let, dan kan ik Miranda van harte aanbevelen.”

 

Esmeralda Korteweg | De gelukkige loopbaan

“Miranda heeft de zakelijke foto’s voor mijn huisstijl en website gemaakt. Wat een vakwerk! We hebben eerst goed doorgesproken welke sfeer de foto’s moeten uitstralen en Miranda heeft dit perfect weten te vertalen in de beelden.Ze is als fotograaf zeer professioneel, weet je goed gerust te stellen zodat er een ontspannen setting ontstaat (en dat straalt uit op de foto’s) én ze heeft oog voor details. Daardoor ontvang je als klant foto’s waar je direct je zichtbaarheid – op verschillende manieren – een gezicht kunt geven. Ik kan Miranda dan ook van harte aanbevelen!”

 

Sandra Verbocht | Beauty & Nailcare Sandra

“Om mijn bedrijf te onderscheiden in advertenties en social media, heb ik besloten om een fotoshoot te laten maken door Miranda.
Dit heb ik als zeer prettig en ontspannen ervaren. Zij weet precies de sfeer die je wilt uitstalen via foto’s over te brengen.
(Toekomstige)klanten reageren erg leuk op de advertentie.
Wil je je bedrijf professioneel promoten is een fotoshoot bij Miranda zeker aan te bevelen!”

 

Sharona Sprenkels | Keurslagerij Monden

“Wij hebben deze fotoshoot als zeer prettig en uiterst professioneel ervaren. Miranda wist precies wat ze wilde en stelde ons erg op ons gemak. Tijdens de shoot was het een genot om te zien hoe gedreven Miranda was met het maken van de foto’s. Het eindresultaat was daarom ook perfect! De persoonlijke foto’s zijn heel gaaf geworden en de foto’s van onze producten zijn met precisie vastgelegd.

Door het enthousiasme en de professionaliteit van Miranda, raden wij haar zeker aan als fotograaf!”

 

Martijn Kools | Maxaro

“Miranda heeft een flexibele houding, wat het makkelijk maakt om te schakelen tussen ideeën. Het ene moment kan de voorkeur naar de bepaalde invalshoek totaal omslaan in een ander idee en Miranda anticipeert hier met gemak op. Daarnaast geeft Miranda haar persoonlijke kijk op andere mogelijkheden van fotograferen. Ze heeft kennis en kunde in huis over het vak fotografie. Het spelen met invalshoeken en het gebruik van de juiste apparatuur geeft ons een vertrouwen dat het resultaat van de foto’s ons zal aanspreken. En dit blijkt zo te zijn uit de voorgaande sessies. Miranda laat modellen op hun gemak voelen, waardoor de foto’s echter lijken. Bas en ik gaan hier ook in mee en dat zie je terug in de foto’s.

Patricia Veraart | portretsessie

“Het was echt een hele leuke ervaring. Even alle aandacht voor jezelf. Dat gebeurt niet vaak. Nooit zo fotogeniek geweest, daarom erg blij met de foto’s.”