Nieuw jaar, nieuw begin, nieuw YOU

Louis Vuitton, Miranda Koevoets, etalage

Een nieuw jaar, nieuwe plannen, een nieuw begin?

Vandaag is het Blue Monday, ik doe niet aan Blue Mondays.

Heb jij je voorgenomen om het dit jaar anders te doen? Is één van jouw voornemens om meer van jezelf te laten zien? Owwwww dat klink goed! Jij neemt het roer in handen en zet een stap richting (werk)geluk en succes! 

Een van de vragen die we allemaal wel een keer gehoord hebben is "Waar zie je jezelf over 5 jaar?"

Waarom over 5 jaar pas? Hoe zou het voor je zijn als hetgeen je over 5 jaar wilt al eerder werkelijkheid zou worden?

Wat jij laat zien op social media of andere kanalen, trek je aan. Maak het visueel. Je hebt beelden nodig die laten zien waar jij en jouw bedrijf naar toe willen groeien. Als je blijft doen wat je altijd doet, blijf je krijgen wat je altijd krijgt. Wil je meer, wil je groeien, maak dat visueel. 

  • Hoe zie jij jezelf in de toekomst?

  • Waar zie je jezelf in de toekomst?

  • Als mensen jou voor het eerst ontmoeten, hoe wil je dat mensen jou herinneren?

  • Welke (kern)woorden komen er bij mensen op als ze aan jou denken?

  • Wat zijn je plannen voor het komende jaar?

De antwoorden op deze vragen vormen de basis voor jouw Personal Brand Shoot.

Het resultaat is dat je na de fotoshoot foto’s hebt….

  • Foto’s die jou laten zien, hoe je bent, maar ook wie je in de toekomst wilt zijn.

  • Beeldmateriaal met een nieuwe energie op je website, social media en marketingtools.

  • Een robuuste mediabibliotheek met foto's die je kunt gebruiken voor nieuwsbrieven, digitale downloads, podcast, digitale cursussen, website en sociale media.

Je zult merken dat het je helpt merken en klanten te bereiken waarvan je dacht dat dit pas over 5 jaar zou gebeuren. Wat je laat zien, trek je aan. Het werkt echt zo. Toen ik besloot geen familieshoots meer te doen, nam bijna niemand meer contact met me op om deze shoots te doen. Toen ik liet zien dat ik foto’s maakte voor de beauty & lifestylebranche en mijn netwerk vertelde wat ik deed, groeide mijn klantenbestand. Dit werkt niet alleen zo voor fotografen. Ook voor jou en je onderneming. Je trekt aan, wat je laat zien. Jouw potentiële klant wil alvast online met je kennismaken. Zich kunnen identificeren, hoe voelt het en hoe zou het zijn.

Durf je doelen naar een hoger niveau te tillen en je zult zien dat het versneld gaat door gebruik te maken van foto’s. We hebben allemaal iets te bieden op onze eigen speciale manier. De beste manier om dit te laten zien is door jezelf te zijn. Authentiek en geen kopie van iemand anders. 

Neem de tijd om na te denken over hoe de toekomstige, meer succesvolle versie van jezelf het zou doen. Zoek een rustige plek op en luister naar de stilte, naar je stem. Maak vervolgens een intentie voor je foto's, visualiseer voor jezelf waar je in de toekomst wilt staan. Maak een visionbord en deel dit met jouw fotograaf.

Jij bent uniek, bijzonder, jij bent het waard.

Miranda

 

Mijn doelen voor 2022

  • fotograferen ondernemende vrouwen in de beauty & lifestylebranche. Denk hierbij aan schoonheidssalons, huidklinieken, laserklinieken, beauty coaches, marketing coaches, voedingscoaches, yogastudio’s, massagestudio’s, haarstudio’s en interieur designers.

  • samen met jou een beeldbank creëren waarmee jouw toekomstplannen nog eerder werkelijkheid worden.

  • het verspreiden van gezondheid en positieve mindset. Dit doe ik via mijn andere instagram kanaal (body.mind.success). Benieuwd hoe ik dit doe en hoe jij dit ook kunt doen? Stuur me een berichtje.

  • werken aan mijn eigen gezondheid en persoonlijke groei. Gezond eten, voedingssuppletie, bewegen, mediteren en visualiseren, yoga, lezen en een paar keer per jaar een detox kuur.

  • iedere dag 10.000 stappen.

  • een social media detox. Dat wil zeggen niet meerdere keren per uur op mijn telefoon scrollen, maar meer op vaste tijden even kijken en de interactie opzoeken.

  • samen met mijn man bouwen we ons droomhuis in Sprundel, vlakbij Breda.

  • zo vaak als mogelijk Parijs bezoeken en blog schrijven voor I Love Paris.nl

Miranda Koevoets in Parijs met haar camera (beauty & lifestyle)

Miranda in Parijs, fotograaf en blogger I love Paris, beauty & lifestyle

Vorige
Vorige

Online Masterclass met Tom Sebastian (YouTube Tom Sebastian)

Volgende
Volgende

Hartje Utrecht Laurent Salon en Spa een beauty oase met alle specialisaties onder één dak