Hartje Utrecht Laurent Salon en Spa een beauty oase met alle specialisaties onder één dak

lr_T0A5174.jpg

Is jullie concept de afgelopen jaren sinds 1989 veranderd?

Vanaf dag een was de visie; de eerste kapperszaak worden die wel welness aanbiedt! En een uur de tijd nemen voor Stylisten, echte goede koffie schenken en een uitgebreide was massage geven en dat allemaal in een ruimte waar je tot rust komt. Een groene oase, midden in de stad Utrecht.

Jullie pand is van 1662 en heeft Middeleeuwse gewelven. Draagt dit bij aan de sfeer van Laurent?

In ons drukke bestaan zijn we op zoek naar balans. Onze behandelingen zijn erop gericht om bij te dragen aan deze balans. We starten de spa behandeling altijd met een voetbad, doordat we behandelen van het hoofd naar de voeten ontstaat er een harmonieuze balans. De behandelingen in onze spa zijn gericht op natuurlijke oplossingen voor anti-aging en huidverbetering. Ook voor een ontspannende massage of voor een waxbehandeling kun je bij Laurent terecht. Laat je meevoeren door de geuren van Aveda! We doen ook aan mini-treatments voor gasten die het graag eens willen proberen!

Wat maakt jullie salon uniek?

Laurent Salon & Spa ligt op een unieke plek, in het hartje van Utrecht vind je deze beauty oase waar je alle specialisaties onder één dak vindt. Een escape om even tot rust te komen in de drukte van alle dag en jezelf in de watten te leggen. We bieden alles om de gast een moment van rust, ontspanning en weldaad te bieden.

Waar halen jullie inspiratie uit?

Inspiratie is uit alles te halen denk ik, als je er maar voor openstaat. We halen inspiratie uit de natuur, uit muziek en uit reizen. Maar ook uit onze eigen gasten en onze teamleden!

Rust en ontspanning wordt steeds belangrijker in het drukke leven van alle dag. Jullie bieden een totaalbehandeling, waarbij zowel de binnenkant als de buitenkant centraal staat. Wat is de ultieme behandeling van Laurent?

We bieden een totaalconcept wat dus inhoud dat je voor al je beauty wensen bij ons terecht kunt. Je huid, haar, hoofdhuid worden geanalyseerd, zodat er een deskundig advies en een gefaseerd plan kan worden opgesteld waarbij er uiteraard rekening wordt gehouden met de wensen behoeften en mogelijkheden zodat het plan ook echt realiseerbaar is en het gewenste resultaat behaald kan worden. De ultieme behandeling is dus een bezoek aan de Cityspa voor een bindweefselbehandeling en bodymassage en daarop aangesloten een kleuring voor het haar, inclusief Botanical Repair Treatment voor gezond en glanzend haar. Daarna een nieuwe coupe door een van onze Stylisten om vervolgens de nagels nog te verwennen met een mooie OPI gellak. En je kunt er weer tegenaan.

Tegenwoordig zijn er vele merken op de markt, waarom hebben jullie voor o.a. Aveda gekozen?

Aveda bestaat al sinds 1978 en is een merk wat dat lang voorloopt op de rest. Het is altijd prioriteit geweest om puur en alleen met volledig natuurlijke producten te werken. Geen bekend commercieel merk, dat een groene lijn voert, maar een bedrijf dat volledig natuurlijk, vegan en duurzaam in elkaar steekt.

Zijn er specialisaties binnen jullie team?

Jazeker, onze specialisten werken op verschillende niveau’s: Stylist, Topstylist, Masterstylist en Creative Director. Het niveau hangt af van het aantal jaren ervaring en de trainingen die de stylisten hebben gevolgd. Ongeacht het niveau waar je voor kiest, je kunt ervan verzekerd zijn er optimaal uit te zien door onze goede persoonlijke service.

Wat is jullie ultieme tip voor glanzend haar?

De nieuwe Botanical Treatment van Aveda. Deze treatment zorgt voor onmiddellijke versterking en herstel van binnenuit; creëert nieuwe haarverbindingen. Geschikt voor gekleurd haar, maar ook voor niet gekleurd haar. De treatment is volledig vegan en duurt nog geen 10 minuten. Het resultaat is indrukwekkend.

Meer weten? Neem dan eens een kijkje op Insta of de website van Laurent Salon & Spa.

lr_T0A5215.jpg
lr_T0A5168.jpg
lr_95A5355.jpg
lr_T0A5185.jpg
lr_95A5440.jpg
lr_95A5379.jpg
lr_95A5447.jpg
lr_95A5430.jpg
Vorige
Vorige

Nieuw jaar, nieuw begin, nieuw YOU

Volgende
Volgende

Dekkers Hair en Beauty