9 vragen aan Sandra van Huidverbeteringskliniek Image

Op Valentijnsdag fotografeerde ik medisch schoonheidsspecialiste Sandra in haar nieuwe kliniek aan de Westdijk 8 in Middelharnis. Een prachtige sfeervolle salon. Ik stelde haar ook een aantal vragen die ik graag met je deel.

Sandra is een ervaren en deskundige huidspecialist en medisch schoonheidsspecialiste bij Huidverbeteringskliniek Image. Met haar brede kennis en expertise helpt zij jou graag bij het verbeteren en verjongen van jouw huid. Of je nu specifieke huidproblemen hebt of simpelweg jouw natuurlijke schoonheid wil accentueren, Sandra biedt een uitgebreid scala aan behandelingen die perfect aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Bezoek haar huidkliniek in Middelharnis.

Sandra, eigenaresse Huidkliniek Image

Hoe is de passie voor de huid ontstaan?

Als kind riep ik al, ik wil politie agente en schoonheidsspecialiste worden!!! Mijn ouders zeiden toen dat gaat niet schat… uiteindelijk is het wel zo gebeurd! Inmiddels werk ik niet meer als politie agente maar ben ik verder gegaan in het uitbreiden van mijn kliniek.

Waarmee onderscheid je je in jouw branche? Wat is jouw specialisatie?

Ik ben medisch schoonheidsspecialiste dermatologie. Ik doe dus best een hoop. Mijn passie is wel antiaging omdat ik daar zelf ook mee te maken heb dus snap de vraag van de klant heel goed.

Hoe weet ik als klant welke huidverzorging het beste bij me past?

Laat je goed informeren bij een specialist! Je kan overal brood kopen maar goed brood koop je bij de bakker! En dan is dus ook bij ons vak. Een specialist weet welk serum, crème echt bij jou past, wat je echt nodig hebt en deze stelt soms bij als het nodig is. Goede sterke werkstoffen passend bij je huid haal je bij de specialist.

Speelt voeding een belangrijke rol bij problemen rondom de huid?

Dat is heel belangrijk! Als het niet goed gaat in jouw darmen zie je dat niet aan je darmen want die zitten in je buik, dus komt het ergens anders naar buiten… je huid. Veel mensen hebben een lactose- of glutenintolerantie, maar weten dat niet en dan gaat de huid reageren.

Maar ook bij eczeem komt het vaak van binnen uit. De meeste mensen hebben ook grote tekorten aan vitamines, mineralen en meervoudig onverzadigde vetzuren zoals omega 3 (visolie).

Welke behandelingen zijn favoriet?

Phformula en Forlette zijn mega populair. Maar ik heb ook een plasma apparaat dat is ook zo’n mooie behandeling!!!

Wat is jouw gouden tip op het gebied van huidverbetering?

Voor de jeugd zo en zo voorkomen is beter dan genezen! Begin op tijd en smeer je altijd zowel in de zomer als winter in met spf. Dat is de grootste huidveroudering! Maar dit is natuurlijk ook als je al iets verder bent in dit proces…. Bescherm je tegen de uv straling.

Dus mijn tip vergeet nooit de spf!

Waar ben je trots op?

Ik ben op latere leeftijd begonnen met deze carrière en ben er echt trots op dat ik zo’n mooie salon heb opgebouwd met mooie lasers mooie merken en een super fijne klanten kring.

Hoe zorg je dat je herkenbaar bent en opvalt bij jouw doelgroep?

Ik werk samen met een hele lieve fijne vrouw die dit voor haar werk doet. Dit geeft mij zoveel rust!

Sandra volgen op social media? Volg haar op  Instagram, meer info? Check dan haar website.

Kun je omschrijven hoe je onze fotoshoot bij jou in de kliniek hebt ervaren?

Ik was mega nerveus!!! Ik lig in scheiding dus zag er ook niet op mijn florissante uit en een mega koortslip…

Maar Miranda heeft mij zo op mijn gemak gesteld dat ik helemaal los kwam. :-)

Het was echt leuk en ze is zo professioneel!! Niet even afraffelen maar echt de tijd voor je nemen, dat had ik zo nodig!!

En de foto’s zijn prachtig geworden!!

Ik ga dit zeker weer doen bij Miranda!!

Volgende
Volgende

5 stappen om content te maken