Branding Fotoshoot by Apparance Beauty Wellness & Hair

Lightcatch fotografie is als fotograaf gespecialiseerd in het fotograferen van ondernemers die werkzaam zijn in de beauty en lifestyle branche. Zo fotografeerde ik onlangs het team van Apparance Beauty Wellness & Hair.

Een brandingshoot is een manier om jouw bedrijf te laten zien. Het geeft je een mogelijkheid om met foto’s het verhaal te vertellen wie je bent, waar jouw bedrijf voor staat.

Wat krijg je als je een fotoshoot bij mij boekt?

Met mijn jarenlange ervaring, weet ik waar we op moeten letten tijdens en voorafgaand aan de fotoreportage. Voorbereiding is enorm belangrijk.

Voorafgaand aan de shoot bespreken we hoeveel tijd we inplannen om te fotograferen etc. Welke scènes er nodig zijn om de website, socialmedia, nieuwsbrieven, blogs, brochures en advertorials te vullen. Denk aan foto’s van het team, sfeerfoto’s van je salon of praktijk, foto’s van de behandelingen en hier en daar nemen we ook wat producten mee in de fotografie.

De foto’s worden in hoge en lage resolutie aangeleverd en zijn klaar voor gebruik.

Dit was de eerste keer dat ik bij Isabella heb mogen fotograferen en ik kan je vertellen dat de sfeer hier heel fijn is.

Ik deel graag een kleine impressie van de foto’s van Apparance Beauty Wellness & Hair.

Isabella Albers Apparance
Isabella Albers
Wimperlifting Apparance Beauty Wellness en Hair
Daphne Albers Apparance Permanente lip make-up
Isabella Albers
Vorige
Vorige

Editorial

Volgende
Volgende

Fotografie op locatie